BENVINGUTS AL RACÓ DE LES LLETRES DE SANTI BARÓ, SI T’AGRADEN ELS LLIBRES, L’ART I LA CULTURA, AQUEST ÉS EL TEU LLOC.

divendres, 3 de juny del 2011

Premi Gran Angular

Ahir vaig tenir l'honor de rebre el prestigiós premi de literatura juvenil Gran angular, de mans del Sr. Josep Herrero director de Cruïlla, enmig d'un emotiu i divertit acte conduït magistralment pel Màrius Serra que va aconseguir fugir de la protocolarietat habitual engrescant fins i tot al públic a un enigmàrius general.

Vull felicitar i aplaudir també,  en Jordi Losantos que amb la seva primera novel.la infantil debuta i guanya el Vaixell de Vapor amb un camaleó daltònic, déu-n'hi-do, en Leo.

Per la meva banda, l'obra amb la que vaig aconseguir el guardó es titula la "Gran O" i vet aquí cinc cèntims del seu argument:

La Laura Bac és una escriptora consagrada entre el públic adolescent. Després d'haver fet una animació lectora en una escola, rep un email de l'Ona Castellví, una de les alumnes presents a la xerrada. La noia, que es presenta com una gran admiradora seva, li insinua que és una mica diferent de la resta de la gent. Això desperta la curiositat de la Laura, i comença una relació entre totes dues a través del correu electrònic. La noia es mostra sempre misteriosa, i declara que se sent rebutjada per tothom. La Laura intenta descobrir quin problema té, però l'Ona amaga un secret inconfessable, no es deixa ajudar, i només es queixa que és una gran O. Què vol dir, això?

La novel.la veurà la llum a  la tardor i espero que us agradarà ja que com sempre dic és per a adolescents fins a 150 anys...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada