BENVINGUTS AL RACÓ DE LES LLETRES DE SANTI BARÓ, SI T’AGRADEN ELS LLIBRES, L’ART I LA CULTURA, AQUEST ÉS EL TEU LLOC.

dilluns, 24 de gener del 2011

Espai de literatura a Olesa Radio


El passat dimarts dia 18 de gener, amb l’Eduard Sanmartí, l’habitual trobada a Olesa radio dels amants de la literatura. Varem parlar dels llibres més venuts, de la poca embranzida del tema ebook que no acaba d’arrencar, varem parlar de llibres i autors sempre des de la meva particular visió i sense ànims de jutjar a ningú, varem recomanar a una oient en directe una novel·la del sevillà Pepe Carrasco, i varem recomanar un conte infantil del Carles Sala “Tramuntana a la granja” i una novel·la juvenil de la Care Santos “Bel, més enllà de la mort”. Com sempre, l’espai de 45 minuts se’ns va quedar curt i és que quan parlem de llibres les paraules no s’acaben mai.



2 comentaris:

  1. Què en penses del tema ebook Santi? Jo fa poc que tinc un (regal de la Mare Noel.. ejem ejem...) i trobo que les editorials no faciliten les coses. Com a mostra un botó: com potser que molts llibres tinguin el mateix preu en format paper que en format electrònic si el cost de fer aquests últims és força inferior? Si es tracta de popularitzar la lectura en aquests mitjans, aquest no és el camí.

    ResponElimina
  2. Precisament aquest va ser un dels temes dels quals vam parlar en antena, el preu de l'ebook. Ens van dir en el seu dia que un dels aspectes a favor del nou format seria la reducció del cost de producció i per tant un preu de venda molt inferior a la versió impresa. A l'hora de la veritat la disminució del preu és mínima. També vam fer ressó al fet que entre les deu novel·les més venudes, el consumidor només tenia la possibilitat d'adquirir-ne tres en format ebook. Sembla que la revolució del llibre digital encara és molt, però que molt lluny.

    ResponElimina